Back to All Events

Fabulatorium Playback-színház előadása

Április 14. Szombat 16:45-17:45
Casparus terem

Az első playback-színházat Moreno alapította az 1920-as években. A résztvevők személyes életéből  elmesélt történetek megnézésének közösségi élménye felszabadító, örömteli élmény, ami a mesélő esetében gyógyító hatású is. A műfaj fordulatos sorsa a XX. század utolsó negyedében lett sikertörténet, sok száz társulat van szerte a világon, akik időről időre színpadra lépnek, hogy az ott megosztott személyes élményeket lejátsszák, és ezek sorozatából egységes ívbe rendeződő előadással járuljanak hozzá az emberek és csoportok életének minőségéhez. A Fabulatorium Playback-színház 5 éve része a magyarországi playback közösségnek, tagjai pszichológusok, coachok, de van köztük mérnök, informatikus és pedagógus is. Szinte mindegyikük jelentős önismereti tapasztalattal rendelkező szakember.

Műhelyvezetők: Geréb János, Húsvéti Noémi, Dr. Jakab Julianna, Dr. Kocher Irén, Kurtán Klára, Lehel Zoltán, Szilágyi Éva

A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amely az I. emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik!