Apr
14
4:45 PM16:45

Hát-, nyak-, vállmasszázs a relaxáció elősegítésére

Április 14. Szombat, 16:45-17:45
Mozaik terem

A masszázs hat a testre és lélekre és nagyon jó hatással van az idegrendszerre.  A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, fájdalomcsillapító hatással bír.

Műhelyvezetők: Págány Noémi (Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete)

A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amely az I. emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik!

View Event →
Apr
14
2:00 PM14:00

Hangfürdő

Április 14. Szombat 14:00-15:00
Mozaik terem

A Hangfürdő kórus különleges, belső utazásra invitál improvizációs előadásaival. Énekhang és akusztikus hangszerek ősi eszközeivel teremtünk bensőséges atmoszférát. A zene ott és akkor születik, abból a sajátos minőségből, ahogyan kapcsolódunk egymással és a közönséggel. Ha szeretnéd, a koncert előtt megoszthatod velünk, hogyan érkeztél, milyen kívánságaid vannak, a koncert végén pedig elmesélheted, miket tapasztaltál az előadás alatt. A hangfürdőzés élménye lehetőséget biztosít a teljes jelenlétre: figyelmet adhatsz a testi érzeteknek és változásuknak, a megjelenő érzelmeknek és belső képeknek. Biztonságos helyzetet alkotunk ahhoz, hogy önmagaddal lehess és átélhess zenei csúcsélményeket, ellazulhass és feltöltődhess.

Műhelyvezetők: Csizmadia Zsolt, Csönge Éva, Édes Piroska, Eisler Kornél, Hernádi Fruzsina, Hernádi Zsófia, Katona István, Suplicz Emőke

View Event →
Apr
14
11:00 AM11:00

Magyar Pszichológiai Társaság - Ifjúsági Tagozat: Léleklabirintus: Útjelző szavaink önelemző módszer

Április 14. Szombat 11:00-12:30
Mozaik terem

Az alkalom során kipróbáljuk az útjelző szavaink módszert, ami a jungi analitikus pszchológiát játékosan alkalmazza. Ez kiváló kiindulópontja lehet egy önismereti folyamatnak.

Műhelyvezetők: Halmos Alexandra, Szebeni Zea, Szendefi Dóra

View Event →