Apr
7
4:45 PM16:45

Masszázs

Április 7. 16:45-17:45
Mozaik terem

Hát-, nyak-, vállmasszázs a relaxáció elősegítésére.

A masszázs hat a testre és lélekre és nagyon jó hatással van az idegrendszerre. A masszázs során a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik, az izomzat teljesítőképessége növekszik. Megszűnnek a bőr alatti kötőszöveti rétegben lévő feszülések, letapadások, hegesedések, ezáltal javul a test fizikai terhelése, fájdalomcsillapító hatással bír.


Műhelyvezető: Págány Noémi (Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete)

View Event →
Apr
7
2:30 PM14:30

Zeneterápia

Április 7. Vasárnap 14:30-15:30
Mozaik terem

Egymásra HANGolva. Zeneterápia hangszerekkel és saját (ének)hanggal.

Megtapasztaljuk a csendet úgy, mint saját magunk és egymás hangjának hiányát. A műhely során nincs szükség hangszer- vagy énektudásra, de a résztvevők számára fontos, hogy komfortos legyen a hangadás.

Műhelyvezető: Sőnfeld Mátyás

View Event →
Apr
7
11:00 AM11:00

Mozaik készítés

Április 7. Vasárnap 11:00-13:30
Mozaik terem

Megmerítkezés az alkotásban

E foglalkozás keretében lehetőséged van színekbe, apró formákba önteni a téged foglalkoztató témákat. Egy általad készített mozaikkal fejezheted ki a benned kavargó érzéseket, vágyakat, élményeket, jövőképet, vagy akár önmagaddal kapcsolatos megválaszolatlan kérdésekre kereshetsz válaszokat. Ahogy belemerülsz az alkotásba, egy új perspektívából tekinthetsz önmagadra. A foglalkozás célja megtapasztalni az alkotás élményét és kihasználni az e közben felmerülő tudatállapotban rejlő lehetőségeket.

Műhelyvezető: Malatinszky Petra

View Event →