MESEKŐ Alapítvány: Pszicho-Dance Team – Szivárvány Táncszínház
Apr
5
7:45 PM19:45

MESEKŐ Alapítvány: Pszicho-Dance Team – Szivárvány Táncszínház

Április 5. Péntek 19:45-20:30

A „Pszicho-Dance Team” formációt a MESEKŐ Alapítvány azért hozta létre, hogy a társadalmilag aktuális mentálhigiénés lelki jelenségeket a művészetek segítségével- és tánccal jelenítsük meg! Sok önkéntes tánccsapat segíti a munkáinkat az egész országban, most a Szivárvány Táncszínházzal érkezünk, akikkel évek óta együtt dolgozunk a nagyszínpadi műfajban! A „Pszicho-Dance” módszert egy úttörő műfajként indítottuk annak idején, ma már több társulat igyekszik ezen a módszeren keresztül bemutatni a mondandóját, aminek mi nagyon örülünk.

Amikor érteni akarjuk a pszichés jelenségeket, akkor éreznünk is kellene valamit abból, amit sokszor csak a művészetek képesek bennünk megteremteni! Például : Csendet, a Csend-Életet! A társadalmi csendhiány olyan „lelki szmogot” okozott, amelyben nehéz meghallani a „lényeget”, szinte lehetetlen letisztítani a környezet „lelki méreganyagait”!

A művészeteket majdnem mindenki csak élmény- és szórakoztatás szintjén használja, emiatt nem tudunk belőle önismereti szinten meríteni! Pedig a lehetőség adott lenne, csak újra meg kell tanuljuk a módját. Szemléletformáló, aktuális jelenségeket feldolgozó, szívet-lelket átmozgató kreációval érkezünk. Ne felejtsd otthon a barátaidat! Ott találkozunk!


Elnök, producer: Polus Enikő

Koreográfus: Balázs Márta


Fellépők: Bakos Petra, Bogár-Szabó Rozina, Buczkó Alex, Dolhay Levente, Gesler Nóra, Hargitai Hunor, Hargittay Csenge, Kovács Annamária, Levente Bettina, Molnár Kata, Moró Jázmin, Munkácsi Kata, Pasquali Laura, Polgár Szofi, Székely Anna, Szentvári-Lukács Karsa, Szentvári-Lukács Keve, Szentvári-Lukács Lél, Szigeti Kata, Szily Anna, Szily Csenge, Takács Luca, Törőcsik Adrienn, Zsoldos Zsófia

View Event →