Apr
5
3:00 PM15:00

Rajzelemzés

Április 5. 15:00-18:00
Relax terem

A Magyar Írástanulmányi Társaság és a Grafonet Szabadegyetem szakemberei hosszú évek óta vannak jelen a Pszinapszison – ezúttal is örömmel vesznek részt a Relax programban rajzelemzőként.

A rajzelemzés mindig nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül: a rajzból kibontakozó tartalmak nyomán induló beszélgetés izgalmas személyiségtükörként szolgál és továbbgondolásra érdemes élményeket adhat a résztvevők számára. A rajzok elemzése során fény derül az alkotó érzelmi világára, hogy optimista vagy pesszimista, hogy hajlamos-e a szorongásra vagy jól érzi magát a bőrében. Megmutatkozik az emberekhez és önmagához fűződő viszonya. Továbbá a pontok, görbék, vonalak, ívek sajátos kombinációja mögül előtűnnek a rajzoló domináns tulajdonságai. A rajzok a személy nyitottságának fokát és gondolkodásmódját is tükrözik.

A rajzelemzés egy csodás lehetőség a személyiség felfedéséhez, az önismeret bővítéséhez. Az értő szemek tudásuk és intuíciójuk alapján értelmezik a rajzban megnyilvánuló teljes személyiséget.

Rajztudás, jó kézügyesség nem feltétel – remek alkalom pár csendes percet az életünkről, önmagunkról szóló tudás gazdagításának szentelni!

Műhelyvezető: Bánszki Ildikó, Sz. Tóth Gabriella

A rajzelemzésen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amely az I. emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik!

View Event →