Apr
6
4:45 PM16:45

Bodywork

Április 6. 16:45-17:45
Relax terem

A Bodywork Egyesület mozgás- és érintés orientált műhelyén megtapasztalhatod a módszert. A bodywork: hangok és csendek, mozgás és mozdulatlanság – ÉLET…
A tapasztalás a testen keresztül történik. A testedben éled meg, és dolgozod fel az élményeidet, és ide tárolod el a téged ért hatások lenyomatait is. A testedhez kapcsolódik a személyiséged is, amivel értelmezed az élményeidet. Ha újra megtanulsz kapcsolódni a testedben felbukkanó érzésekhez, és tudod értelmezni ezeket a jelzéseket, akkor tudatosíthatod az érzelmi blokkjaidat, a hozzájuk tépőzárként tapadó gondolatokkal együtt.

Műhelytartók: Füleki Kitti, Göncz Diána, Göndör Nóra, Hanzli István, Malina Zoltán, Paku Veronika, Polgár Gabriella, Rozsovits Ildikó, Szabó Nikolett, Wojniczky László

View Event →
Apr
6
10:00 AM10:00

Rajzelemzés

Április 6. Szombat 10:00-14:00
Relax terem

A Magyar Írástanulmányi Társaság és a Grafonet Szabadegyetem szakemberei hosszú évek óta vannak jelen a Pszinapszison – ezúttal is örömmel vesznek részt a Relax programban rajzelemzőként.

A rajzelemzés mindig nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül: a rajzból kibontakozó tartalmak nyomán induló beszélgetés izgalmas személyiségtükörként szolgál és továbbgondolásra érdemes élményeket adhat a résztvevők számára. A rajzok elemzése során fény derül az alkotó érzelmi világára, hogy optimista vagy pesszimista, hogy hajlamos-e a szorongásra vagy jól érzi magát a bőrében. Megmutatkozik az emberekhez és önmagához fűződő viszonya. Továbbá a pontok, görbék, vonalak, ívek sajátos kombinációja mögül előtűnnek a rajzoló domináns tulajdonságai. A rajzok a személy nyitottságának fokát és gondolkodásmódját is tükrözik.

A rajzelemzés egy csodás lehetőség a személyiség felfedéséhez, az önismeret bővítéséhez. Az értő szemek tudásuk és intuíciójuk alapján értelmezik a rajzban megnyilvánuló teljes személyiséget.

Rajztudás, jó kézügyesség nem feltétel – remek alkalom pár csendes percet az életünkről, önmagunkról szóló tudás gazdagításának szentelni!

Műhelyvezető: Kárászné Tomano Ágnes, Kaintzné Kiss Anna, Tamás Monika, Kristóf Ágnes, Bálint Lilla

A rajzelemzésen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amely az I. emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik!

View Event →