Apr
7
4:45 PM16:45

Relaxációs tréning

Április 7. 16:45-17:45
Relax terem

Relaxáció és meditáció

Ebben a 45 percben lehetőséged lesz feltöltődni és a légzéstechnikák és finom nyújtások ( nyújtó ászanák ) segítségével megszabadulhatsz testi-lelki feszültségeidtől.

Műhelyvezetők: Teklész Diána, Pelsőczy Petra (DownDog Jóga Egyesület)


View Event →
Apr
7
3:00 PM15:00

ELTE Kortárs Segítő Csoport

Április 7. Vasárnap 15:00-16:00
Relax terem

Az ELTE Kortárs Segítő Csoport egy pszichológushallgatókból álló önkéntes szervezet, főbb tevékenységeinkhez tartozik a pszichoedukáció és a pszichológia népszerűsítése.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kicsit kikapcsolódni két előadás között és egyúttal önismeretet gyűjteni rövid, könnyed feladatokon keresztül. A műhelyünkön lehetőség nyílik nonverbális kommunikációs képességeiteket fejleszteni és pszichológiával kapcsolatos ismereteiteket bővíteni, de ha éppen csak társasozni lenne kedvetek, nálunk azt is megtehetitek.

Műhelyvezetők: Fischer Judit, Lichtner Dorina, Kaszab Judit, Oláh Julianna, Ott Erzsébet, Reményfy Lili, Szabó Barbara

View Event →
Apr
7
10:00 AM10:00

Rajzelemzés

Április 15. Vasárnap 11:00-13:45
Relax terem

A Magyar Írástanulmányi Társaság és a Grafonet Szabadegyetem szakemberei hosszú évek óta vannak jelen a Pszinapszison – ezúttal is örömmel vesznek részt a Relax programban rajzelemzőként.

A rajzelemzés mindig nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül: a rajzból kibontakozó tartalmak nyomán induló beszélgetés izgalmas személyiségtükörként szolgál és továbbgondolásra érdemes élményeket adhat a résztvevők számára. A rajzok elemzése során fény derül az alkotó érzelmi világára, hogy optimista vagy pesszimista, hogy hajlamos-e a szorongásra vagy jól érzi magát a bőrében. Megmutatkozik az emberekhez és önmagához fűződő viszonya. Továbbá a pontok, görbék, vonalak, ívek sajátos kombinációja mögül előtűnnek a rajzoló domináns tulajdonságai. A rajzok a személy nyitottságának fokát és gondolkodásmódját is tükrözik.

A rajzelemzés egy csodás lehetőség a személyiség felfedéséhez, az önismeret bővítéséhez. Az értő szemek tudásuk és intuíciójuk alapján értelmezik a rajzban megnyilvánuló teljes személyiséget.

Rajztudás, jó kézügyesség nem feltétel – remek alkalom pár csendes percet az életünkről, önmagunkról szóló tudás gazdagításának szentelni!

Műhelyvezetők: Sárköziné Jordán Ildikó, Lajtosné Kovács Erika, Németh Katalin, Podonyi Hedvig, Makra Ildikó, Eller Gertrúd

A rajzelemzésen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amely az I. emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik!

View Event →