Back to All Events

Rajzelemzés

Április 15. Vasárnap 11:00-13:45
Relax szoba

A rajzelemzés mindig nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül: a rajzból kibontakozó tartalmak nyomán induló beszélgetés izgalmas személyiségtükörként szolgál és továbbgondolásra érdemes élményeket adhat a résztvevők számára.

A rajzok elemzése kapcsán fény derül az alkotó ember mentális képességeire, készségeire, pl. érdeklődésének irányára, gondolkodásának módjára. Az emberekhez való viszonya, nyitottsága vagy zárkózottsága is megnyilvánul. Lehet látni a rajzból, hogy milyen a munkamódja. Megmutatkozik érzelmeinek hevessége, vagy visszafogottsága, kiderül optimista vagy pesszimista szemlélete, hangulati ingadozása vagy stabilitása is. Következtethetünk az önmagához való viszonyára, önértékelésére. Az is megnyilvánul, hogy jól érzi-e magát a bőrében, vagy hajlamos a feszengésre, a szorongásra. Látszik, hogy mennyire félénk, vagy indulatos ember, vagy, hogy mennyire érzi magát biztonságban. A rajzban a teljes személyiség nyilvánul meg, amit az értő szemek tudásuk és intuíciójuk alapján értelmeznek.

Rajztudás, jó kézügyesség nem feltétel – aki önismeretét szeretné gazdagítani, lelkének „labirintusát” ekként is bejárni, az most megteheti!

Műhelyvezetők: Kövesi Ágota, Nyilasiné Brezovszky Andrea, Makra Ildikó Judit, Németh Katalin,Lajtosné Kovács Erika

A rajzelemzésen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amely az I. emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik!

Later Event: April 15
Székes masszázs