szöveg mellé.jpg

Relax programok

A relax programok számos élményt kínálnak a Pszinapszis ideje alatt a rendezvény látogatói számára. Akik szívesen megismerkednének a pszichológiával interaktívabb formában is, azoknak lehetősége nyílik a pszichológia egyes területein elhelyezkedő különböző testi-lelki jóllétet szolgáló módszereket, tevékenységeket kipróbálni. Mindezt kis csoportokban, kötetlen hangulatban tehetik meg, a hangulatosan kialakított Mozaik és Relax terembe az első emeleten.
Műhelyeink résztvevői kipróbálhatják a rajzelemzést, a selyemfestést, a jógát és a zeneterápiát, megismerkedhetnek a Playback színház műfajával vagy igénybe vehetnek egy kellemes masszázst két előadás között.

Tehát ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor vegyen részt relax programjainkon, térjen be az első emeleti Relax terembe, helyezze magát kényelembe babzsák-foteleinkben vagy párnáinkon és legyen részese programjainknak!

REGISZTRÁCIÓ A RELAX PROGRAMOKRA

Néhány relax programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, mely az első emeleti folyosó regisztrációs pultjánál történik. Regisztrációhoz kötött programjaink:

Rajzelemzés

Mozaik készítés

Regisztrációs időszak:

Péntek: Rajzelemzés: 14.45-17.45
Szombat: Rajzelemzés: 9.45-13.30
Mozaik készítés: 9.45-13.30

Vasárnap: Rajzelemzés: 9.45-13.30
Mozaik készítés: 9.45-11.00


Péntek

Relax terem

 

Mozaik terem

 

Szombat

Relax terem

 

Mozaik terem

Ametiszt terem


Vasárnap

Relax szoba

 

Mozaik terem