Apr
6
8:45 PM20:45

SlamPoetry

Április 6. Szombat 20:45-21:45

Programjaink közül idén sem hiányozhat a - már hagyományosnak számító- Slam Poetry versenyünk, melynek témája, a rendezvény főcíméhez igazodva a csend: élet. Vajon a slammereknek mit jelent külön-külön ez a két szó? És egyben? Szombat este kiderül, hogy mekkora jelentősége lehet a csendnek két szó között, és, hogy maga lehet az élet egy-egy mondat. Gyere el, és hallgasd meg te is a XXIII. Pszinapszis csend: élet-ét slam-stílusban.

Az este műsorvezetői - a XXII. Pszinapszison nagy sikert aratott- Galló Bence és Mészáros Peti , a a szakmai zsűrit pedig Majláth Ákos, Kemény Zsófi és Lukács Gergely alkotják.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Ha pedig szívesen részt vennél a programon, mint slammer, a pszinapszis.slampoetry@gmail.com email címre várjuk jelentkezésedet a neved és telefonszámod megadásával.

Találkozzunk szombat este!


View Event →
Apr
6
5:15 PM17:15

BackUp

Április 6. Szombat 16:45-17:05

Előadók: Kajos Dorka, Mészely Gergely

2018 elején fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy habár mindketten régóta zenélünk teljes, nagyzenekari formációban (együtt is), a nagy hangerőn túl, mindkettőnkben maradt még zenei energia és kedv ahhoz, hogy akusztikusan is kipróbáljuk magunkat. Eleinte csak a saját - és a szomszédok örömére zenélgettünk, majd később elkezdtük megmutatni magunkat online is. A pozitív visszajelzések által a lelkesedésünk tovább nőt, s úgy gondoltuk, hogy érdemes megmutatni magunkat. Egyelőre főként feldolgozásokkal örvendeztetjük meg a közönséget, melyeket szívesen alakítunk át a saját ízlésünk szerint, a későbbiekben azonban mindenképpen szeretnénk saját dalokkal bemutatkozni.

Összességében tehát mi vagyunk a hangos szomszédok. :)

View Event →
Apr
6
4:45 PM16:45

Willany Leó

Április 6. Szombat 17:10-17:35

"ITT MINDENKI FELLÉP, AKI LÁTSZIK A SÖTÉTBEN"


Grecsó Zoltán idén tíz éves improvizációs táncszínháza, a Willany Leó, minden szerdán egy olyan alkotóműhelyet teremt, mely egyszerre színház és kreatív közösségi tér. Ezúttal a Pszinapszis színpadán élvezhetjük előadásukat.

VEGYÉL RÉSZT TE IS!

Gyere el és a kreatív energiák felszabadító erejével kapcsoljuk le együtt egy pillanatra a hétköznapok zsúfolt valóságát!


Alkotó előadók: Horváth Máté, Kiss Rebeka, Lukács Levente, Lőrincz Emma, Rácz Réka, Temesvári Zsófia


Zenekar: Bagi Anna Borbála - zongora, Bacsó Eszter - ének, Balázs József - dob, Dánfi Tímea - ének, Döbrösi Laura - ének, Heim Roland - gitár, doromb, Horváth István Miklós - beatbox, Merkl Tamás - basszusgitár, Gyula Márk - dob


View Event →