Apr
14
4:00 PM16:00

­ Kelemen-­Szilágyi Adrienn, Tóvári Zsuzsanna: Hipnózis

Műhelytartó: Kelemen-­Szilágyi Adrienn (klinikai szakpszichológus), Tóvári Zsuzsanna (hipnoterapeuta) 

Április 14., Szombat 16:00-18:00
3. terem

A hipnózist gyakran gondolják egy misztikus, megfoghatatlan dolognak. Miközben a hipnózis jelensége és a hipnózisban elért állapot tudományosan jól vizsgálható. A hipnózis iránti fogékonyság pedig egy csoportos sztenderd eljárás során mérhető. A műhely azok számára indul, akik szeretnék megtapasztalni a hipnózis állapotát, és megismerni a hipnózis iránti fogékonyságukat, és szeretnék feltenni a jelenséggel kapcsolatos kérdéseiket.

View Event →
Apr
14
1:00 PM13:00

Tóbiás-Laszlovszky Ágnes, Brinzanek Zsuzsa: „A testem a kalauzom” ­ Integrált kifejezés és táncterápia

Műhelytartó: Tóbiás-Laszlovszky Ágnes (tanácsadó szakpszichológus, integrált kifejezés- és táncterapeuta), Brinzanek Zsuzsa (integrált kifejezés- és táncterapeuta)

Április 14., Szombat 13:00-15:00
3. terem

Műhelyünkön kis barangolásra hívunk tested-lelked mélységeibe, másfajta észlelésébe, ami akár az eddigiekhez képest eltérő perspektívát adhat önmagadról, a világban elfoglalt helyedről, vagy kapcsolataidról.  A léleklabirintusban ezúttal a tested lesz a kalauzod. A foglalkozás során elsősorban a mozgást, a táncot, illetve egyéb művészeti kifejezésmódokat hívunk segítségül a felfedezéshez, az önmagadról és egymásról való tapasztaláshoz. A műhelyben egy biztonságos teret és keretet nyújtunk ehhez az ismerkedéshez, kísérletezéshez, ahol így lehetőséged nyílik sajátélményt szerezni, megtapasztalhatod önmagad a tested nyelvén keresztül és közben belekóstolhatsz az integrált kifejezés- és táncterápia megközelítésébe, módszerébe is. A műhely nem igényel semmilyen táncos vagy egyéb művészeti előképzettséget, a részvételhez a szabad mozgást nem akadályozó öltözet ajánlott.

View Event →
Apr
14
10:00 AM10:00

Dr. Magyaródi Tímea: Autogén tréning ­saját élmény

Műhelytartó: Dr. Magyaródi Tímea (pszichológus, egyetemi adjunktus) 

Április 14., Szombat 10:00-11:00 és 11:00-12:00
3. terem

Az autogén tréning (AT) olyan relaxációs módszer és pszichoterápiás eljárás, amelynek elsajátítása és gyakorlása lehetővé teszi a befelé figyelést, ellazulást és megnyugvást, elvezethet a testi-lelki felfrissüléshez, a szorongások oldásához, a hatékonyabb megküzdéshez. A műhely során a résztvevők saját élményű gyakorlat keretében ismerkedhetnek meg az AT-vel mint relaxációs technikával.

View Event →