Apr
15
9:00 PM21:00

Sezlony zenekar koncertje

Április 15. Vasárnap 21:00-22:00
Gyémánt terem

A Sezlony hat fiatal lendületes formációja, amely immáron közel egy évtizede működik kisebb változásokkal. A gitár, dob, basszus alapfelálláson túl három énekes, esetenként elektroakusztikus gitár és konga színesíti a hangzást.

Műfajként az Afgán Táskarockot szoktuk megnevezni, melynek tudomásunk szerinti egyetlen képviselői vagyunk az egyenlítőn innen és túl. Zenénk ötvözi az alt-rock tipikus érzésvilágát többek között elegánsan punkos, pörgős gipsy-s és pattogó funky-s motívumokkal. A számaink egyaránt szólnak társadalmi problémákról, szanaszét szaladgáló gondolatmenetekről, egy fordulatos nyárról, vagy egy nagybevásárlás szépségeiről.

Tagok: Bács Vince, Ferenczy Bálint, Ferenczy Vilma, Kovács Márton, Pokorni Ágoston,  Ulicska Áron

View Event →
Apr
15
5:25 PM17:25

Pszicho-Dance Team

Április 15. Vasárnap 17:25-17:40
Gyémánt terem

A MESEKŐ Alapítvány Magyarországon a lelki egészségért és a pszichológiai, mentálhigiénés edukációért dolgozik az árvák edukációja mellett. Interaktív és innovatív prevencióval és művészetekkel segít a médiában, színházakban és az oktatásban is. A táncos formáció sok táncos, tánccsapat önkéntes munkájából alakult. A táncokkal az adott társadalom aktuális lelkiállapotait és megoldásra való törekvéseit hangosítjuk ki színházakban, rendezvényeken, flash mobokon. Az alapítványi önkéntes tánccsoport neve: Pszicho Dance Team.

Léleklabirintus táncos csomagjuk: Virtuális valóság labirintusa, Kisgyermekes fiatal házasság labirintusai, Barátság labirintusai, Happy End? párkapcsolat labirintusai

Vezető és alapító: Polus Enikő (a Me-Se- Kő Mentálhigiénés Segítő Központ és MESEKŐ Alapítvány alapítója, vezetője, segítő szakember, előadó)

Koreográfusok: Balázs Márta, Koch Boglárka

Tagok: Bakos Petra, Bogár-Szabó Rozina, Bogdán Dorka, Buczkó Alexander, Dolhay Levente, Gáspár Mariann, Hargitay Csenge, Ikotics Milán, Juhász Anita, Levente Bettina, Koch Bogi, Komjáthy Katinka, Molnár Kata, Moró Jázmin, Munkácsi Kata, Pápista Kinga, Pasquali Laura, Péchy Patrícia, Polgár Szofi, Polus Enikő, Polus Fanni, Szedlacsek Éva, Szekely Anna, Szigeti Kata, Szigeti Sári, Szily Anna, Szily Csenge, Takács Luca, Törőcsik Adrienn, Torti Dániel, Vadasdi Viktória, Zsoldos Zsófia

View Event →
Apr
15
5:05 PM17:05

A12K

Április 15. Vasárnap 17:05-17:20
Gyémánt terem

Voiceprint - Hanglenyomat

A szavak és tettek súlya nyomot hagy lelkünkben. Múltunk impulzusait csomagként cipeljük magunkkal, sokszor lehúznak, megbénítanak, máskor felemelnek. A döntés egyéni: tudunk-e, egyáltalán kell-e tőlük szabadulni, netán felhajtóerőként használjuk őket, hogy aztán erőt merítsünk belőlük? Lehet, hogy pont a magányod lesz a különleges összetevő, amely segít kitörni a középszerűség masszájából? Annyiszor írd újra saját szabályaidat, ahányszor csak szükségét érzed! Ez lesz a Te saját történeted.

"and reinvent your life because you must,

it is your life and

its history

and the present

belong only to

you"

/Charles Bukowski: It is your life/

Tagok: Balázsi Júlia, Bukovinszki Zsófia, Dusza Anikó, Maros Eszter, Sári Kinga, Strázsai Julianna, Tolner Zsófia. Koreográfus: Erdélyi Kata

View Event →
Apr
15
4:45 PM16:45

Kundóri

Április 15. Vasárnap 16:45-17:00
Gyémánt terem

Kundóri szomorú, akusztikus hangzású dalokat ír és játszik. Hallhatóak közöttük magyar és angol nyelvűek is, hangzásukat megérintette egy erős post-grunge hatás, amit a szöveg lágyít. Bár ezek a dalok nagyrészt szobája négy fala közt szólaltak meg, kiderült, hogy a hallgatóság jelenlétével kelnek igazán életre.

Tagok: Kun Dóra

View Event →