Back to All Events

Rákóczi Balázs, Dr. Sőti Csaba: Nemhétköznapi tapasztalások az örömtelibb hétköznapokért. Holotrop légzés a gyakorlatban

Műhelytartó: Rákóczi Balázs (pszichológus, GTT holotrop légzés facilitátor), Dr. Sőti Csaba (orvos, hipnoterapeuta, GTT holotrop légzés facilitátor)

Április 15. vasárnap
16:00 - 18:00
2. terem

A műhely során a résztvevők megismerhetik a holotrop légzés (Holotropic Breathwork™) módszertanát, a holotrop paradigma szemléleti keretét, valamint azt, hogy milyen módon lehet a holotrop tudatállapotokat belső növekedésre használni. Az előadók áttekintik a terápiás hatás fő tényezőit, a légzés során kitágult tudatosságú állapotban megtapasztalható élményvilágot és az ezek nyomán létrejövő mélyreható testi-lelki és szemléletbeli változásokat. A résztvevők rövid előadások, képi demonstrációk és egy interaktív beszélgetés során nyerhetnek betekintést abba, hogy melyek a hiteles GTT (Grof Transpersonal Training™) légzés műhelynek a minimum feltételei, mikor- és kiknek ajánlott a légzés, és milyen eredményekre,- és változásokra lehet számítani a holotrop légzést követően.