Apr
7
4:45 PM16:45

Lazíts, relaxálj, közös teakeveréssel!

Április 7. Vasárnap 16:45-17:10, 17:20-17:45

Teaház, ahol szeretettel várunk Benneteket a BigBen teázó különlegességeivel, limonádéinkkal a változatos programok mellett.

Előadó: Tóth Laura

Tóth Laura vagyok, végzős gyógyszerészhallgató. A gyógyszerészet tudományai közül, számomra a legkedvesebb a gyógynövényismeret. Az előadás során a nyugtató hatású gyógynövények hatóanyagait és tulajdonságait ismertetem. Az elméleti áttekintés után az előadást közös teakeveréssel zárjuk, ahol az alapanyagok ingyenesen biztosítottak.

A program két időpontban valósul meg és  regisztrációhoz kötött, melyre az első emeleti lépcsőfordulónál tudnak feliratkozni!

View Event →
Apr
7
4:45 PM16:45

Bemutatkozik a KézenFogva Alapítvány Családterápiás szolgáltatása

Április 7. Vasárnap 16:45-17:45

Ametiszt terem

Előadó: Kéri Bianka

A KézenFogva Alapítvány Családterápiás Szolgáltatása fogyatékos emberek és családjaik számára nyújt magas szakmai színvonalú, ugyanakkor megfizethető támogatást terápiás vagy konzultációs alkalmak biztosításával. A szolgáltatás hiánypótló és egyedi, melyet a családok igényei szerint alakítottunk ki a szakmai kereteket figyelembe véve és a kezdetek óta folyamatos szolgáltatásfejlesztés történik, a minél hatékonyabb működés érdekében. A Családterápiás Szolgáltatásban a pár- és családterápia módszerével dolgoznak a munkatársak,

melynek lényege, hogy mindig a családdal, mint rendszerrel vagy a párral, mint családi alrendszerrel dolgoznak a probléma megoldása érdekében. A módszer alapgondolata, hogy a problémák kihatnak az egész csoportra, közösségre és megnehezíti az életvezetést, a közös működést. Ezért a felmerülő nehézséget is a közösség rendszerében vizsgálják.

Ebbe a munkába kaphatnak betekintést azok, akik ellátogatnak programunkra!

View Event →